Ağrı 1 Şubesi

'Sudan Mahrum Çiçekler Solmasın'

Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı, Eğitim-Bir-Sen ve Türk Kızılayı tarafından desteklenen “Sudan Mahrum Çiçekler Solmasın” projesi kapsamında bir program düzenlendi.

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer ve Şube Başkan Yardımcısı Ersin Doğan, Diyadin ve Taşlıçay İlçe yönetimlerinin yanı sıra okul müdürlerinin de katıldığı programda konuşan Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Olgun Öner, yetim ve öksüz öğrencilere yönelik olarak yapılan proje kapsamında gerekli olan tüm yardımların yapılacağını, ayrıca tüm öğrencilere karne hediyesi olarak bisiklet dağıtılacağını söyledi. Öner, katkılarından dolayı Türk Kızılayı ve Eğitim-Bir-Sen’e teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sebih Özden, projede 294 öğretmenin gönüllü olarak görev aldığını belirterek, öğrencilere ücretsiz özel dersler verildiğini, belli aralıklarla öğrencilerin ziyaret ederek onlara rehberlik yaptıklarını kaydetti.

Programın sonunda, proje kapsamındaki öğrencilere Türk Kızılayı kıyafet yardımında, Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi kırtasiye malzemesi dağıtımında bulundu.