Ağrı 1 Şubesi

Rektör Karabulut'u ziyaret ettik

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube yöneticileri, Kadınlar Komisyonu, Üniversite yönetimi ve Genç Memur-Sen temsilcileri, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, Rektör Karabulut’a başarı dileklerini ileterek, fiziksel olarak belli bir seviyeye ulaşmış olan üniversitenin daha da gelişim göstermesi beklentisi içinde olduklarını, üniversite yönetiminin atacağı her adım ve vereceği her kararın, üniversitenin, dolayısıyla ülkemizin geleceğine katkı sağlayacağını söyledi.

Gümüşer, üniversitenin sadece eğitim veren bir kurum olmayıp, aynı zamanda öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler için eğitimin yanında araştırma, sosyal ve kültürel faaliyetlerin de en iyi şekilde yapıldığı yer olması temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, üniversiteyi sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan halk ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Üniversitenin kuruluşunda, il ve ilçelerde yüksekokul ve fakülte açılmasında maddi ve manevi emeği geçen hayırsever iş adamlarımızın bulunması bizim için büyük bir şanstır. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda, Rektör Karabulut’a Mehmet Akif İnan’ın eserlerinin bulunduğu bir set ve Akif İnan’ın seslendirdiği şiirlerinin bulunduğu CD hediye edildi.