Ağrı 1 Şubesi

İl divan toplantısı yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi, il divan toplantısını yaptı. Mehmet Salih Akdoğan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Şube yönetimi, ilçe yönetimleri, disiplin ve denetleme kurulu, üniversite temsilcilik yönetimi, kadınlar komisyonu, Genç Memur-Sen il temsilcisi ve engelliler komisyonu katıldı. Toplantıda 2016 yılında yapılan ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalardan bahsedildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, hem özlük hem de özgürlük mücadelesi verdiklerini ifade ederek, nerede bir mazlum varsa orada olduklarını, eğitim çalışanlarının taleplerini en doğru şekilde muhataplarına ilettiklerini söyledi. Mazlumun ve mağdurun yanında yer aldıklarını, bu uğurda çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceklerini kaydeden Gümüşer, sendikacılığın kendilerine yüklediği sorumluluğu bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini dile getirdi.

İlçe temsilcileri, kadınlar komisyonu başkanı ve Genç Memur-Sen il temsilcisinin de birer konuşma yaptıkları toplantı, soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.