Ağrı 1 Şubesi

'Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon' programı yoğun katılımla yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği program kapsamında Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, öğretmenlere yönelik “Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon” konulu konferans verdi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kültür ve Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta, Sıtkı Aslanhan, sosyal medya başta olmak üzere internetteki sohbet ortamlarının bireyleri aile hayatından uzaklaştırdığını, teknolojinin kötü kullanımının toplumu yozlaştırdığını, insanların birbirleri ile olan iletişimlerinin azaldığını örneklerle anlattı.
Aslanhan, eskiden insanların birçok şeyden yoksun olmasına rağmen birbirleriyle olan iletişimlerinden dolayı mutlu olduklarını, günümüzde ise teknolojik gelişmeye karşın insanlar arasında sağlıklı bir iletişimin sağlanamadığını, insanların mutsuzlaştığını söyledi.

Sunumun ardından, Sıtkı Aslanhan’a Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu ve Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer tarafından hediye verildi.

Programa Milli Eğitim Müdür yardımcısı İshak Hasanoğlu’nun yanı sıra şube müdürleri Murat Karakurt ve Mehmet Ali Kızgın, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Balkıs, İl Kültür Turizm Müdürü Muhsin Bulut, Şube yönetimi, Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt, Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, okul yöneticileri ve çok sayıda öğretmen katıldı.