Ağrı 1 Şubesi

BİR BİLENLE BİLGE NESİL

Genel Bşk.Yardımcımız Sn Ali DENİZ'in teşrifleri ile 
300 öğrenci ile 30 eğitmen öğretmen ile okuyan,kritiği yaparak yaratanu yazan ve Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmede kayıtlı olanların final gösterileri düzenlendi.

Ve 04 Haziran salı günü saat 09 30 da bir bilenle bilge nesillerin final ödül törenine Vali Bey'in eşi  
Neslihan Gül KOÇ hanımefendiler İl Milli Eğitim müdürü İshak Hasanoğlu İl Milli Eğitim şube müdürü Mehmet Ali Kızgın Konuşmacı olarak Dr.Fahri Güzel İlçe Şube başkanlarımız yönetim danışmanları Ve projede yer alan öğrencimiz....
Kitap kritiğinin sonunda ödül törenine geçildi 

 

Kökü Mazide Gözü Atide bir gençlik..
Rahmetli Mehmet Akif'in deyimiyle Asım'ın Nesli...
Üstat Necip Fazıl'ın Zamanı bükülmüş ve mekan bana emanettir. Benim olmadığım yerde kimse yok" şuuruyla bir gençlik mümkün mü ?
Evet! İşte bu ruhu cesede giydirecek bir proje 
"Bir Bilenle Bilge Nesil " 
Üç kitabı 
( Mustafa Kutlu 
Yokuşa Akan Sular 
Ramazan Kayan 
Davet Yolunda Bir Siyah Bir Beyaz 
Asım Gültekin 
Uçtun Yine Deli Gönül' ü 
300 öğrenci 30 danışman öğretmen ile okuyan, kritiğini yaparak yazan ve Jüri Üyeleri tarafından yapılan değerlendirmede katılanların final ödülleri töreni...Projede yer alan bütün desteğii Danışman öğretmenlerimizi bu imkanı onlara seferber eden Eğitim Bir Sen Şube İlçe ve yönetimleri yürekten tebrik ediyorum programda emeği geçerek herkese teşekkür ederim.


Kökü Mazide Gözü Atide bir gençlik..
Rahmetli Akif'in deyimiyle Asım'ın Nesli..
Üstat N.Fazıl'ın Zaman bendedir ve mekan bana emanettir.Benim olmadığım yerde kimse yok" şuuruyla bir mümkün gençlik mü ?
Evet! İşte bu ruhu cesede giydirecek bir proje 
#BirBilenleBilgeNesil"

Projede yer alan bütünlükleri,danışman öğretmenlerimizi bu olanaklarla onlara seferber eden @ebsagri şube İlçe ve yönetimleri yürekten tebrik ediyorum. Ve program emeği olan herkese teşekkür ederim.